Kai šešiasdešimtmetis aktorius kartu su savo 23 metais jaunesne antrąja žmona Emma Heming pasirodė elito susibūrime „An Evening Honoring Valentino“, fotoreporteriai tarsi sumedėjo – atpažinti Bruce'ą Willisą šį kartą nebuvo taip lengva.

Užsiželdinęs žilus ūsus ir barzdelę „kietasis riešutėlis“ atrodė lyg gerokai pagyvenęs džentelmenas, o ne kelių kartų pamėgtų veiksmo filmų herojus, sugebėdavęs sudoroti net pačius nuožmiausius priešininkus.

Bruce'as Willisas, žinoma, nebėra jaunuolis, tačiau ūsai ir barzda jam lengva ranka pridėjo dar keliolika metų. 0 šalia jaunatviškai nusiteikusios 37 metų žmonos, kaip pastebi aštriu liežuviu pasižymintys užsienio leidinių įžymybių gyvenimo metraštininkai, ūsus ir barzdelę užsiauginęs aktorius atrodė gailiai.

Tiesa, tokį įvaizdį Bruce'as Willisas pasirinko ne savo valia – praėjusio mėnesio pabaigoje aktorius debiutavo Brodvėjuje, pjesėje „Misery“. Jos statytojai ir pageidavo, kad Bruce'as Willisas būtent taip pakeistų savo išvaizdą ir taptų kuo mažiau panašus į „kietąjį riešutėlį“.