Viena tokių laimingųjų – buvusi reperio 50 Cent mylimoji ir jo vaiko motina Daphne Joy, kurios vizitai į Majamį nėra labai dažni, tačiau kiekvieną kartą pradžiuginantys paparacius.

Fotografams, duonos kąsnį pelnantiems įžymybių fotografijomis, tokios dailios, seksualių kūno formų gražuolės yra tikra Dievo dovana. Jos nebando slėptis, žerti smėlio į akis ar keiktis bjauriausiais žodžiais – priešingai, jos su malonumu pozuoja fotoreporteriams.

Kas žino, galbūt taip Daphne Joy keršija savo buvusiam mylimajam, prieš kelerius metus pakėlusiam ranką prieš ją? Juk ne vienam stipriosios lyties atstovui suvirpa širdis, portaluose ar leidiniuose pamačius savo puikiai atrodančią „ex“ ir susižavėjusių komentatorių atsiliepimus.

Šį kartą Daphne Joy pasistengė, kad kaistų kraujas ir ją fotografuojantiems reporteriams – margaspalvį bikinį vilkinti moteris iš tiesų atrodė karštai. Galima tik įsivaizduoti, kaip pasisekė jos naujajai meile, amerikiečių dainininkui Jasonui Derulo, ir kokios emocijos verda 50 Cent širdyje.