Dar 2015-ųjų pradžioje apie 22 metų amerikietę žinojo tik nedidelis ratas žmonių, besisukančių mados ir fotomodelių pasaulyje. Tačiau po vasario mėnesį įvykusio „SuperBowl“ - amerikietiško futbolo finalo, prie televizorių sutraukiančią neįtikėtino dydžio auditoriją, seksuali blondinė tapo žinomai visai Amerikai ir ne tik.

Skambios antraštės apie naująją Amerikos sekso bombą, siūlymai filmuotis televizijos šou bei įspūdingo dydžio kontraktai – ir visa tai tik mėsainio reklamos, parodytos per „SuperBowl“ pertrauką, dėka. Joje tik kuklius drabužėlius vilkinti krūtininga blondinė skaniai kerta mėsainį – ir tokio vaizdelio užteko, kad stipriosios lyties atstovų širdys sutirptų.

Dabar gi Charlotte McKinney demonstruoja jau nebe maudymosi kostiumėlius, o prašmatnias, seksualias sukneles, taip traukiančiomis fotoreporterių dėmesį per įvairius vakarėlius.

Išimtimi netapo ir žurnalo GQ surengtų „Metų vyro“ rinkimų vakarėlis, surengtas Los Andžele.

Jame Charlotte McKinney pasistengė atrodyti taip, kad vyrai negalėtų nuo jos atplėšti žvilgsnių: nemažai apnuoginto kūno, išryškintas biustas, tačiau visa tai perteikta taip skoningai, jog galima spėti, kad naujajai Amerikos sekso bombai talkina aukščiausios klasės stiliaus žinovai.