Į madų kūrėjo šou „Slaptas JS gyvenimas“ susirinko labai daug žinomų iš pramogų, verslo ir politikos pasaulio.

Renginyje apsilankė ir ištikima J. Statkevičiaus gerbėja, buvusio VGTU rektoriaus Romualdo Ginevičiaus žmona Vanda Birutė Ginevičienė.

Vanda – konfederacijos „Medicus socialis“ prezidentė, neįgaliųjų gerumo ambasadorė, verslininkė ir žinoma anglų kalbos dėstytoja, šiuo metu bebaigianti disertaciją. Atrodo, kad apie šią moterį ir jos skleidžiamus visuomenei gerus darbus galima vardinti dar ilgai. Tačiau šį kartą aptarkime nepaprastai skoningą jos aprangos stilių kolekcijos pristatymo metu.

Vanda vilkėjo Vidos Simanavičiūtės balto kašmyro suknelę, avėjo mados namų „Prada“ batus. Ši moteris laužo Lietuvoje nusistovėjusius stereotipus ir, kaip kokioje Italijoje, į renginį atvyko nuogomis kojomis. Atsisakiusi pėdkelnių moteris įrodė, kad metas išsivaduoti iš drovumo pančių. Tačiau, kai tokios dailios ir įdegusios kojos, tai padaryti - visiškai nesunku.

Prie įvaizdžio V. B. Ginevičienė priderino mados namų „Escada“ delninukę ir natūralių perlų vėrinį, apyrankes ir auskarus. Juk pasak J. Statkevičiaus, moteris ir perlai yra neatsiejami dalykai!