Projekto dalyvės – modelis Asta Valentaitė, aktorės Nijolė Narmontaitė ir Vaida Bičkutė, krepšininko žmona Viktorija Macijauskienė, dainininkė Neda Malūnavičiūte, verslininkė ir galerininkė Danguole Stachūra, rašytoja ir jogos mokytoja Eva Tombak bei sportininkė Rita Pivoriūte nusifilmavo muzikiniame vaizdo klipe „The Goddess”.

Projekto autoriai siekia padrąsinti kiekvieną moterį patikėti, kad ji yra Deivė, rašoma pranešime žiniasklaidai. Įkvepianti jėga, kurianti ramybę, palaimą, atjautą ir meilę. Deivė klauso savo širdies ir padeda kurti gražesnį pasaulį. Kiekvienam ir sau. Tėvams, vaikams, draugams ir mylimiesiems. Žmonėms, kurie yra arti ir tiems, kurie už tūkstančių mylių.

Projekto „Amiya Inspiration“ autorė Amiya Andrė Pabarčiūtė bendrame projekte su garsiosios „Enigmos“ prodiuseriu Jens Gad nori pasiekti kiekvieną pasaulio moterį ir vyrą. Palaikydamas moterį ir padėdamas jai atsiskleisti vyras kartu su ja kuria harmoningą aplinką ne tik namie, bet ir pasaulyje.

„The Goddess“ – tai istorija apie Moters virsmą iš kasdienybės pilkumą išgyvenančios pelenės į absoliučią savo gyvenimo Deivę. Kūrėją, kuri tapo savo gyvenimo paveikslą, remdamasi genialia prigimtimi ir ypatingomis galiomis. Tai įkvepianti ir stebinanti realia patirtimi grįsta istorija, kurią savo gyvenime gali patirti kone kiekvienas žiūrovas.