Londone leidinio „The Evening Standard“ pristatytuose teatro apdovanojimuose bene labiausiai fotoreporterių dėmesį traukė efektingų kūno formų britų aktorė ir modelis Kelly Brook.

36 metų moteris yra viena mėgstamiausių Didžiosios Britanijos pramoginės žiniasklaidos herojų, tad nenuostabu, kad jai pasirodžius apdovanojimų ceremonijoje, fotografų dėmesys koncentravosi būtent į ją.

Kelly Brook. Vida Press nuotr.

Daili moteris, pasipuošusi vyšninės spalvos velvetine suknele, šypsodamasi žengė raudonu kilimu, kiek kilstelėjusi savo ilgą suknelę į viršų, kad jos kraštų neprimintų bateliais. Fotografai, žinoma, tuo tik džiaugėsi, mat gili prarėža suknelės priekyje leido jiems grožėtis moters kojomis. Tačiau tikrasis „desertas“ jų dar tik laukė – akimirką Kelly Brook prarado savo budrumą, kilstelėjo suknelę kiek aukščiau ir įžymybių gyvenimo metraštininkus atsivėrė pikantiškas baltų moters kelnaičių vaizdelis. Laimei, kad Kelly Brook nepasekė kai kurių savo kolegių amerikiečių, mėgstančių į renginius vaikščioti be apatinio trikotažo, pavyzdžiu.