Regis, per pastaruosius metus Holivude buvo galima prisižiūrėti visko: damos ant raudono kilimo žengė su tviskančiomis, tūkstančius dolerių kainuojančiomis suknelėmis, jas keitė įvaizdis „nei nuoga, nei apsirengusi“ , o vėliau vėl buvo grįžtama prie raudono kilimo klasikos.

Ir vis dėlto tokių akį traukiančių viešnių kaip Nikki Mudarris ant raudono kilimo dažnai neišvysi. 25 metų mergina į apdovanojimus atėjo pasipuošusi neįprastos žalsvos spalvos kostiumėliu, „paskanintu“ įspūdinga iškirpte, kurioje vos sutilpo realybės šou „Love and hip hop: Holywood“ žvaigždutės moteriški privalumai.

Rodos, tokių iškirpčių regėta ne viena dešimtis, tačiau kai mergina, sukiodamasi ant raudono kilimo, susirinkusiems fotoreporteriams pademonstravo savo kūno vingius, nutirpo net labiausiai patyrę fotomeistrai: rodos, net nuotraukose gali išgirsti braškančias kostiumėlio siūles...

Lieka tikėtis, kad vis tvirčiau pramogų pasaulyje besijaučianti Nikki Mudarris, mėgstanti ekstravagantišką stilių, dar ne kartą taps pagrindine raudono kilimo heroje.