Pirmasis apie tai, kad aktorius yra ŽIV viruso nešiotojas, pranešė skandalingas bulvarinis amerikiečių leidinys „National Enquirer“, vėliau, remdamasi savo šaltiniais, apie tai pranešė žurnalo „People“ interneto versija.

Interneto leidinys „Radar Online“ rašo, jog Charlie Sheenas jau seniai yra ŽI viruso nešiotojas, tačiau tik dabar susiruošė apie tai papasakoti. Anksčiau žiniasklaidoje jau plito kalbos apie ŽI virusu užsikrėtusią „vidutinio amžiaus megą žvaigždę, susikūrusią blogo vaikino įvaizdį ir kurios gyvenimo būdas užpildytas seksu ir nieko nereiškiančiais santykiais“.

Penkiasdešimtmetis Charlie Sheenas, suvaidinęs daugybėje Holivudo juostų (tarp jų – ir kultiniuose filmuose „Platoon“, „Wall Street“) seniai garsėjo savo aistra alkoholiui, narkotikams, seksui ir vakarėliams.

2011 metais kino studija „Warner Brothers“ neapsikentusi aktoriaus „žygdarbių“ išmetė jį iš juostos „Two and a Half Men“ filmavimo aikštelės.

Penkių vaikų tėvas tris kartus buvo sukūręs šeimą ir visus tris kartus santuokos baigėsi skyrybomis.

2014 metų vasarį Charlie Sheenas susižadėjo su pornografinių filmų aktore Brett Rossi – vestuvės buvo planuojamos tų pačių metų lapkritį, tačiau likus mėnesiui pora „abiejų pusių susitarimų“ pasuko skirtingais keliais. Po mėnesio žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, jog Brett Rossi dėl narkotikų perdozavimo atsidūrė ligoninėje.