Papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė, modelis Karolina Toleikytė bei stilistas ir floristas Mantas Petruškevičius, šiuo metu viešintys Paryžiuje, gali dėkoti likimui, kad teroro aktų metu jie buvo kitose didmiesčio vietose.

„Visiems paryžiečiams ir žuvusiųjų artimiesiems nuoširdi užuojauta ir linkiu visiems stiprybės. O tie, kas savo tiesai ginti pasirenka terorizmą, yra pralaimėtojai“, - savo paskyroje brūkštelėjo Karolina Toleikytė.

Stilistė ir kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė, socialiniame tinkle turinti didžiulį gerbėjų būrį, pasidalino savo trumputėle filosofine įžvalga: „Už tą klaikų terorizmą baisiau tik ta aistra, su kuria dabar planuojame atsakyti“.

O štai taip pat gausiu sekėjų būriu galintis pasigirti Kauno verslininkas Ugnius Kiguolis, sukrėstas Paryžiaus tragedijos, savo paskyroje patalpino gana radikalų įrašą. „Kaip manote, brangieji tolerastai, kiek iš ateinančių pabėgėlių bus ISIS ir kada bus skerdynės akropolyje?Aj, gi žinau atsakymą!!! Pabėgėliai ir bėga nuo ISIS, ir Paryžiaus pavyzdys jums dar labiau parodo, kad reikia būti humaniškiems. Žinot ką!! Siūlau persiinstaliuot galvas, kol patys nežuvot nuo rankos, kuria norite maitinti“, - ugningai savo paskyroje rėžė Kauno verslininkas, sukėlęs tikrą audrą.

Jo įrašo komentatoriai pasidalino į dvi stovyklas – vieni gyrė U. Kiguolį ir pritarė jo žodžiams, kiti kritiškai vertino verslininko pasisakymą. „Nesiūlau pačiam persiinstaliuoti galvos, nes vien tas atbukęs žvilgsnis pasako, kad smegenėlės jau seniai nebevykdo loginių operacijų“, - įgėlė vienas komentatorių.