„Eidama gatve su vyru arba užsukusi į parduotuvę, dažnai girdžiu aplinkinių replikas, kad Seimo narys Anušauskas eina su savo jauna žmona, tačiau į veidą man to pasakyti niekas nedrįsta“, - LNK laidoje „Nuo... Iki...“ šį pirmadienio vakarą pasakos 24-erių Seimo nario žmona.

Lina Anušauskienė šiuo metu studijuoja Vilniaus Dailės akademijoje. Jauna moteris tikina puikiai suprantanti, kad jos statusas visuomenėje neprilygsta vyro statusui nei finansine, nei profesine prasme. „Džiaugiuosi, kad vyras manimi besąlygiškai pasitiki. Nemanau, kad esu jam reikalinga tik dėl jaunystės ar grožio, nes jeigu nieko neturėčiau viduje, abejoju, ar mūsų santykiai butų pasiekę vestuves“, - sako Lina.

Kultūros vadybos ir kultūros politikos magistro laipsnio siekianti moteris juokiasi ne kartą yra girdėjusi kalbas, kad galbūt už Seimo nario ištekėjo tik norėdama pasiekti karjeros politikos srityje. Lina tikina, kad nuo politikos yra atsiribojusi, nepriklauso jokiai partijai. Jauna moteris sako, kad iš šios santuokos nesitiki jokios naudos. „Arvydo įvaizdžiui jauna žmona turbūt labiau pakenkė nei padėjo, o aš nei pralobau, nei karjerą padariau", - LNK televizijos gyvenimo būdo laidoje šį pirmadienio vakarą pasakos jaunoji Arvydo Anušausko žmona.