Nors moteris nevilkėjo nei pribloškiančios suknelės, nei buvo pasidabinsi prabangiais aksesuarais, jos apsirengimo stilius išdavė, jog tai nėra tradicinė vakarėlių viešnia – jos spinduliuojamą aurą ir charizmą buvo galima pajusti iš toli.

Tik tie, kuriems yra tekę gyvai bendrauti su Violeta Campana ir gali suprasti, kaip jai tada, prieš keliolika metų, pavyko patraukti šveicarų milijonieriaus Claudio Campanos dėmesį.

Apie iš Kelmės kilusios moters gyvenimą, jos pažintį su šveicarų turtuoliu, santykių krizę, dukters Gintarės Kubiiūtės muzikinę karjerą bei nemalonų incidentą Milano oro uoste (moteris su muitininku susiginčijo dėl savo keturkojo augintinio paso – ginčas baigėsi smūgiu į nugarą, užlaužtomis ir surakintomis rankomis) savo laiku nemažai rašė Lietuvos žiniasklaidos priemonės.

Tačiau vėliau ji dingo iš žurnalistų akiračio ir visiškai netikėtai pasirodė Eugenijaus Skerstono knygos pristatyme. Tai tapo didžiule staigmena įžymybių gyvenimo kronikų metraštininkams, kurie pasiraitoję rankoves ėmėsi fotografuoti Violetą Campaną.