Šį kartą Giedrė Rusytė iš Paryžiaus, kur pastaruoju metu gyvena, atvyko dėl kilnaus tikslo – jai ir Marijui Mikutavičiui buvo patikėta vesti labdaringą TV3 ir UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“.

Nors antrajai G. Rusytės atžalai, kurio ji susilaukė su savo sutuoktiniu, verslininku Jeanu Yvesu Haouzi, dar nėra ir pusės metų, tačiau moteris negalėjo likti abejinga labdaringos akcijos organizatorių prašymui ir atskrido į Vilnių, kur jos laukė nemenkas išbandymas – trys valandos tiesioginiame eteryje.

Buvusi televizijos laidų vedėja įrodė, kad jos „televizinis genas“ niekur nedingo ir puikiai susidorojo su savo darbu. Tiesa, pora kartų po jautrių kunigo Ričardo Doveikos įžvalgų bei jaudinančių reportažų moters skruostais riedėjo ašaros, tačiau atėjus metui vėl į rankas čiupti mikrofoną ir stoti prieš kameras, Giedrė Rusytė sugebėdavo užgniaužti emocijas, demonstruodama aukštą profesinį lygį.

Tačiau ne tik jos profesionalumas krito į akis – kiek daugiau nei prieš penkis mėnesius antrojo sūnelio susilaukusi moteris atrodė tiesiog stulbinančiai: nei papildomų kilogramų, nei nemigo naktų pėdsakų. Moteriai tris kartus teko keisti sukneles ir visos jos it nulietos nugulė ant G. Rusytės kūno.