Tačiau labdaringi renginiai – ne spinduliuojantys, nerūpestingi bomondo sąskrydžiai. Nežinia, ar dėl artėjančių Visų Šventųjų ir Vėlinių, ar dėl renginio formato, tačiau raudonu kilimu, patiestu „Forum Palace“ rūmuose, šį kartą žengė gana kuklios įžymybių pajėgos.

Asta Valentaitė. KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Didesnius renginius paprastai lydi raudono kilimo intriga – kuri gi dama pristatys efektingiausią drabužių derinį, kuri pademonstruos suknelę, priversiančią fotografus savo aparatais tratinti kadrus lyg kulkosvaidžio serijomis.

Šį kartą, deja, raudono kilimo intriga buvo ypač menka, ir neoficialias varžytuves dėl raudono kilimo karalienės titulo nesunkiai laimėjo stilingoji Asta Valentaitė.

Asta Valentaitė. KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Tiesa, pati moteris pažymėjo, kad šį kartą nesistengė kuo nors nustebinti ar ką nors priblokšti. „Tai sijonuko ir palaidinės derinys – nuo senų laikų mano spintoje kabantis „Yves Saint Laurent“ sijonas ir „Space Style Concept Couture“ palaidinė“, - savo stilių, pasirinktą UNICEF šou pristatė Asta Valentaitė. Ir vis dėlto: svarbu ne tik drabužis, bet ir moters grožis – panašu, kad raudono kilimo stiliaus kovose moteris būtų sunkiai įveikiama, jei vilkėtų tik ir pačią paprasčiausią suknelę.