Bene paprasčiausia tai atlikti, kai Helovino proga kostiumas tėra tik „dėl vaizdo“. Pavyzdžiui, plastiko chirurgų auka tapusi TV realybės šou dalyvė Lacey Wildd panoro tapti „super moterimi“. Tačiau berodydama savo perdirbtą kūną, ji gerokai peržengė padorumą ribą.

Apsirėdžiusi menkai apvalumus tedengiančiu kostiumu, dekoruotu JAV vėliavos motyvais, ji priminė kažkur matytą animacinio filmo herojų. Tiesa, labiausiai į akis krito, (tiksliau - užgulė) jos nenormalaus dydžio implantais prifarširuota krūtinė. Praėjusią savaitę Boka Reitone, Floridoje vykusiame renginyje „Frigt Night“ ji sulaukė didelio susidomėjimo. Ją kalbino žurnalistai, pokšėjo fotografų blykstės ir aidėjo nuostabos šūksniai, vos tik ši keistuolė savo delnais sugriebdavo ir spustelėdavo tuoj sprogsiančius apvalumus.

Lacey Wildd pseudonimu prisistatanti 47-erių Paula Ann Simonds jau išleido per 250 tūkst. JAV dolerių plastinėms krūtų didinimo operacijoms ir krūtų kietinimo, odos stangrinimo operacijoms, kurių tikslas - sutvirtinti nuo itin didelio implantų kiekio svyrančius ir tuoj neatlaikysiančius apvalumus. O tai – labai rimti reikalai, mat vienas Lacey apvalumas jau sveria kiek daugiau nei 10 kilogramų. Na, o per savo gyvenimą Lacey jau patyrė net 36 plastines operacijas.

„Aš noriu būti tarsi suaugusi lėlė Barbė“, - kartą ir visiems laikams ištarė Lacey Wildd. Greičiausiai, kad ši svajonė jau vargu ar išsipildys.