Kaip pažymi Mirror.co.uk, filmo „007 Spectre“ kūrėjų sprendimas pasirinkti 51-erių M. Bellucci kaip vieną „Bondo merginų“ sulaukė dvejopų vertinimų – įprastai Džeimsą Bondą viliojančios moterys yra gerokai jaunesnės. M. Bellucci naujojoje juostoje įkūnijo samdomo žudiko, kurį nugalabija agentas 007, našlę Lucią Sciarrą. Garsi moteris tikino, kad ji jaučiasi seksuali sendama.

Drauge su jaunesnėmis filmo „007 Spectre“ kolegėmis Lea Seydoux ir Naomie Harris M. Bellucci papuošė lapkričio mėnesio „United Airlines“ oro linijų platinamą žurnalą „Rhapsody“. Elegantiškas nuotraukas lydinčiame interviu italė tvirtino, kad europietėms sekasi gauti nuostabių vaidmenų net sulaukus „neholivudiško“ amžiaus. „Pažvelkite į Isabelle Huppert, Catherine Deneuve, Charlotte Rampling, Juliette Binoche. Joms pasiūlomos gražios rolės ir manau, kad tai teisinga. Jaunystės grožis yra vienoks, o tas brandusis – kitoks. Kartu su moters amžiumi auga jos siela ir vidinis pasaulis. Man tai atrodo seksualu“, – kalbėjo M. Bellucci.

Šis kartas nėra pirmasis, kuomet garsi aktorė viešai pasisakė nebijanti raukšlių. Anksčiau „Daily Mail“ ji yra sakiusi, kad daugelis jai artimų moterų sulaukė senyvo amžiaus. „Esu mylėjusi ne vieną seną moterį, nebijau to ir pati. Mūsų vidus paverčia išorę gražia, o ne atvirkščiai“, – tvirtino ji. M. Bellucci taip pat kalbėjo nesmerkianti tų moterų, kurios žengia plastinės chirurgijos keliu, tačiau besirenkanti kitokias grožio procedūras pati. „Reikia grožiu rūpintis protingai, ieškoti pagalbos nėra blogai, tačiau reikia būti sąmoningai. Pati pasirinkau akupunktūrą. Ji – botokso injekcijų priešingybė. Botoksas užkimša, o akupunktūra išjudina. Vieniems tinka viena, kitiems – kita. Aš esu už pasirinkimo laisvę“, – tvirtino moteris.

Premjeros Londone metu, pats „007 Spectre“ režisierius Samas Mendesas nesivaržė kalbėti apie M. Bellucci seksualumą, pavadindamas ją „neįtikėtinai gundančia“. „Abi moterys, su kuriomis Bondas užmezga ryšį naujojoje juostoje yra lydimos paslapties. Abu personažai yra labai gilūs ir tam reikia puikių aktorių. Iš karto pagalvojau apie Monicą, vien jos buvimas sukuria ypatingą atmosferą“, – teigė jis.