Kaip teigė pati dizainerė, jos darbai ir jos nauja kolekcija – tai prabanga, kuklumas, romantika ir subtilumas vienoje suknelėje.

„Nors drabužius kuriu jau dešimtį metų, ši vestuvinių suknelių kolekcija – pirmoji. Siekiau, jog kiekviena jų būtų kitokia, savita. Kiekvienas suknelės modelis pritaikytas tiek jaunai merginai, tiek vyresnio amžiaus nuotakai. Kainos jų taip pat skirtingos, tad norinčios kuklesnės suknelės ir norinčios prabangos, ras sau tinkamą. Kurdama turėjau tikslą – jog ne tik užsienio moterys, bet ir lietuvaitės, galėtų puoštis šiais apdarais. Pastebiu, jog vestuvinių suknelių mados kasmet vis keičiasi, tačiau dažnai išlaikomas panašus stilius. Kukli prabanga, romantiški audiniai vis dar labai trokštami“, - pranešime žiniasklaidai cituojama I. Miltienenė.

Pagrindiniu naujosios vestuvių kolekcijos veidu ir Gedimino Žilinsko foto sesijoje įamžinta buvo žinoma, visuomet stilinga ir elegantiška Inga Stumbrienė.

„Ingą Stumbrienę tapti šios kolekcijos modeliu pasirinkau ne veltui. Ji ta moteris, kuri tiesiog alsuoja tikru moteriškumu, subtilumu ir elegancija. Tokios yra ir mano kurtos suknelės. Tokioms moterims jas ir kūriau. Suknelėse galima išvysti nėrinius, šiek tiek apnuogintą kūną, paslaptingumą, lengvus kretančius audinius. Nors suknelės siuvamos čia, Lietuvoje, audiniai atkeliauja iš visų pasaulio kraštų. Norime, jog būtent ši suknelė būtų svajonės išsipildymas – tokia, kokią jau regėjo savo vizijose jaunoji“, - šypsojosi dizainerė.

Apie suknelių unikalumą ir grožį kalbėjo Inga Stumbrienė. Anot jos, šios suknelės labai puošnios ir išskirtinės.

„Sulaukusi kvietimo tapti Ingos Miltienienės vestuvinių suknelių modeliu, maloniai jį priėmiau. Kiekviena šių suknelių, labai romantiška. Pati atradau ir sau patinkančią suknelę – krentančią, plazdančią, su ilgu šilkiniu sijonu. Ši dizainerės kolekcija labai įvairiapusiška – daug atspalvių, tekstūrų, skirtingų ir įdomių modelių.“, - teigė Inga Stumbrienė.

Ingos Miltienienės sukneles visai netrukus bus pristatytos ir plačiajai auditorijai.