Portalas tmz.com praneša, kad neseniai Japonijoje dalyvavusi televizijai skirtos reklamos filmavime, aktorė gerokai pavaikė vienos užeigos darbuotojus. Pasirodo, jiems keturis kartus teko iš naujo gaminti pačius paprasčiausius pusryčius, mat jie vis neįtikdavo sudėtingu charakteriu garsėjančiai 32 metų aktorei.

Anne Hathaway, pusryčiams pageidavusi virto kiaušinio, pieniškos bandelės ir avokado, pareiškė pastabą, kad kiaušinis yra pernelyg skystas.

Kol jai buvo išvirtas naujas kiaušinis, atvėso bandelė. Trečias kartas ir vėl nenusisekė – kol buvo šildoma bandelė, atšalo kiaušinis. Ketvirtą kartą, pažymi tmz.com, pusryčiai buvo pateikti idealiai, tačiau šį aktorė persigalvojo ir paprašė iškepti kiaušinienę. Ar kiaušinienė jai įtiko iš pirmo karto, nepranešama.

Tai jau ne pirmas kartas, kuomet žiniasklaida pastebi įnoringą Anne Hathaway elgesį: aktorė primygtinai liepia į ją kreiptis tik „mis Hathaway“, o dar didesnį atgarsį sulaukė istorija apie tai, kad moteris nepaspaudžia jai ištiestos nepažįstamo žmogaus rankos, bijodama, kad tokiu būdu gali pasičiupti kokią nors infekciją.