Dauguma didžiojoje LRT studijoje pasirodžiusių atlikėjų vengė juodos spalvos ir rengėsi taip, kaip įprasta šou pasaulyje – kad televizijos žiūrovams būtų smalsu į juos žiūrėti, o vėliau galbūt ir aptarti gurkšnojant rytinę kavą darbo vietose.

Ko gero labiausiai tą vakarą „surizikavo“ Irena Starošaitė, kartu su savo sutuoktiniu Žilvinu Žvaguliu atlikusi ne tik energingą dainą, bet ir publikai pasirodžiusi vilkėdama suknelę aukščiau kelių ir su nemaža iškirpte. „Ji – kaip lietuviškoji Tina Turner“, - buvo galima girdėti kuždantis užkulisiuose.

Iš tiesų, stebint 46 metų Irenos Starošaitės pasirodymą buvo galima susimąstyti – ar kartais poniai Irenai nėra bent dešimt metų mažiau? Ir jei Amerikos žiniasklaidos priemonės nešykšti komplimentų I.Starošaitės bendraamžei Jennifer Lopez, tai Lietuvos atlikėja jų nusipelno ne mažiau, o gal net ir daugiau: I.Starošaitės energija ir seksualumas sekmadienio kraštą veržėsi per kraštus. Kartu su ja scenoje šėlęs ir Žilvinas Žvagulis (beje, jau senelis, turintis padūkusio jaunuolio išvaizdą) po pasirodymo meiliai apkabino sutuoktinę ir kažką jai pakuždėjo į ausį – sprendžiant iš kūno kalbos, tai turėjo būti ypatingai malonūs žodžiai.