Sparčiai po motinystės atostogų užsilikusius kilogramus tirpinanti dainininkė, sekmadienio vakarą pasipuošusi pilka suknele, žavesio kerus skleidė ne tik scenoje, bet ir užkulisiuose.

Scenoje ji hitą „Švelnus pūkeli“ atliko taip valiūkiškai, žaismingai ir net spėdama atlikti kelis viliokiškus svingo žingsnelius, jog žiūrovų salė net suošė iš pasitenkinimo, regėdama tokios puikios formos išsiilgta artistę.

Užkulisiuose Gintarė taip pat nesėdėjo sudėjusi rankų – jos bandymai pasidaryti su Žilvinu Žvaguliu bendrą asmenukę gerokai pakėlė ūpą televizijos koridoriuose kiek sušalusiems, savo eilės pasirodyti laukiantiems dainininkams.

Maža to, Gintarė pademonstravo ir pora sukinių – į pavojingą aukštį pakilusi suknelė tik per plauką neatidengė kai ko daugiau, tačiau leido pasigrožėti fantastiškomis dainininkės kojytėmis ir jos gerbėjų armijai sužadino viltį, jog kitą šiltąjį sezoną jau ir jų mylima atlikėja prisidės prie kitų populiarių dainininkių, savo paskyrose talpinančias nuotraukas su maudymosi kostiumėliais.