Šį kartą moteris „pasižymėjo“ modelio Amber Rose organizuotoje akcijoje „Slut Walk“ (Kekšių eisena), sudrebinusioje Los Andželą. Nors akcijos pavadinimas yra skambus, o jame dalyvauja iššaukiančiai apsirengusios dailiosios lyties atstovės, šios akcijos nereikėtų suprasti tiesiogiai – iš tiesų tai yra moterų protestas prieš namuose patiriamą smurtą, išprievartavimus ir žeminimą.

„Slut Walk“ - tai tarsi priekaištas moralizuotojams, aiškinantiems, kaip moteris turi atrodyti, rengtis, gyventi. Tad nereikėtų stebėtis, kad ši akcija sulaukė ir garsiųjų Holivudo keistuolių, mėgstančių ryškiai, ekstravagantiškai, o neretai ir perdėtai seksualiai rengtis, palaikymo.

Geidulingos vienuolės įvaizdį pasirinkusi Phoebe Price sulaukė net daugiau fotografų dėmesio nei pagrindinė akcijos organizatorė Amber Rose. Stebėtis tuo nereikėtų – daugiau nei kukliai apsirengusi Phoebe Price ryškiai perlenkė lazdą, viešumoje pasirodžiusi be kelnaičių ir lyg netyčia pademonstravusi intymios vietelės „augmeniją“. Vis dėlto kiek vėliau moteris, matyt supratusi, jog peržengė vulgarumo ribą, stebima paparacių užsimovė siaurikes ir tęsė savo pasirodymą akcijoje.