„Apie šią dieną ilgai galvojau ir jai atėjus tikrai sunkiai suvaldžiau jaudulį. Tai pastebėjo ir Agnė. Mus abu, iš ties, buvo apėmęs laimės graudulys. Žinau, jog sužadėtuves atsiminsiu visą savo gyvenimą. Jos buvo būtent tokios, apie kokias svajojau. Apie tokias, tikiuosi svajojo ir Agnė. Esame be galo laimingi, netrukus tapsime tikra šeima, o negana to – esame trise“, - džiaugėsi Nerijus.

Subtiliu šventės grožiu ir prabanga rūpinosi tikra tokių švenčių ekspertė, prabangių renginių organizatorė, Kristina Kaikarienė, ra6oma pranešime žiniasklaidai.

„Ši šventė – viena jautriausių. Visa aplinka, nuotaika, puošmenos ir muzika alsavo tikrais jausmais, subtilia elegancija, tikra, neperkrauta romantika. Kai Nerijus kreipėsi dėl sužadėtuvių organizavimo, vienintelis reikalavimas buvo, jog jis galėtų užmauti Agnei žiedą. Visa kita – mano valioje. Žinojau, jog Nerijus jau buvo susipažinęs, matęs, kaip atrodo mano organizuotos sužadėtuvių šventės, tad manimi pasitikėjo. Abu iškart apsisprendėme dėl vietos. Ja tapo „Stiklių“ restorano žiemos sodas. Kitos, tokios ramios, romantiškos ir prabangios vietos pasirinkti tiesiog negalėjome – ji tiko tobulai. O be to, į „Stiklius“ nebuvo taip sunku atvilioti Nerijaus sužadėtinę. Daug dėmesio buvo skirta kiekvienai smulkmenai. Tarkime žiedai buvo padėti ant to krūmo lapų, prie kurio jie ir susipažino“, - pasakojo Kristina.

Įsimylėjėliams širdį virpino dirigentės Danguolės Beinarytės vadovaujamas Kauno „Burgundiškasis“ choras, o ant mylimosios rankos Nerijus Juška užmovė išskirtinį juvelyro Silvijaus Martinėlio darbą.
„Ilgai ieškojau žiedo, kuris būtų tinkamas Agnei. Aplaksčius visus Vilniaus juvelyrus, Silvijų su draugo patarimu radau mieste. Tai klasikinis, elegantiškas, auksinis žiedas su deimantu. Vidinėje pusėje yra ir mūsų inicialai. Atsimenu sakiau, Kristinai Kaikarienei, jog jis įteikiamas princesei, tad ir žiedas turi būti atitinkamas“, - šventės akimirkomis dalijosi N. Juška.

Kada skambės vestuvių varpai, kol kas nežinoma. O kaip sakė būsimi jaunavedžiai, dabar laikas kitai šventei – naujo šeimos nario gimimui. Planuojama, jog naujagimis pasaulį išvys baigiantis spaliui.
Iškart po sužadėtuvių pora pasirodė baro ,,Dream Bar’’ gimtadienyje, kurio atšvęsti susirinko daugelis žinomų žmonių iš meno, kultūros, verslo, pramogų pasaulio. Tačiau naujai sužadėtinių porai savo paslaptį pavyko išlaikyti visą savaitę.