Greta, kokias gražinimosi procedūras, injekcijas, esi išbandžiusi?

Šioje srityje mano patirtis yra minimali. Iki dabar buvau išbandžiusi tik mezoterapijos procedūras veidui. Rezultatas patiko, tačiau reikia atlikti visą kursą procedūrų, o tam neturėjau laiko. PRP procedūrų tereikia dviejų per metus.

Kodėl nusprendei atlikti grožio procedūrą su savo pačios krauju?


Nes ji visiškai natūrali ir šiuo metu yra viena populiariausių grožio procedūrų pasaulyje. Girdėjau be galo daug gerų atsiliepimų, sakoma, kad tai Angelinos Jolie grožio paslaptis, todėl labai susidomėjau ir nusprendžiau pamėginti.

Kaip jauteisi procedūros metu, ar skaudėjo?


Skausmas buvo minimalus, juk veidukas buvo pateptas nuskausminamuoju kremu, tikrai galvojau, kad bus žymiai baisiau. Aišku, malonu nebuvo, juk vis tik į mano veidą smigo adatos, tačiau grožis reikalauja aukų, svarbiausia, kad tai natūrali ir visiškai saugi procedūra, žinau, kad po jos nebūna jokio šalutinio poveikio ar alerginių reakcijų, nes tai iš mano kraujo atskirta plazma praturtinta trombocitais. Tikiu, kad efektas tikrai bus. (Šypsosi)

Koks jausmas po procedūros?

Jokio diskomforto nejaučiu. Jaučiuosi puikiai, jau po kelių valandų dirbsiu tiesioginiame eteryje, o procedūros rezultatai bus matyti po kelių savaičių.