Tačiau kai žiniasklaidoje pasirodė aktorės ir rašytojos, serialo „Beverly Hills, 90210” žvaigždės Tori Spelling, vilkinčios tik maudymosi kostiumėlį nuotraukos, virtualus pasaulis užvirė.

Žinoma, 43 metų Tori Spelling yra impozantiška asmenybė – apkalbų nešiotojai iki šiol negali pamiršti jos pirmųjų vestuvių su aktoriumi Charlie Shanianu. 2004 metais surengtos vestuvės porai atsiėjo milijoną dolerių, tačiau jau po pusantrų metų sutuoktiniai pasuko skirtingais keliais.

Kur kas didesnės laimės jai atnešė antroji santuoka su aktoriumi Deanu McDermottu – 2006 metais susituokusi pora netrukus galėjo džiaugtis kaip iš gausybės rago vienas po kito pažirusiais vaikais. Aktorių pora augina keturis vaikus – du berniukus, ir dvi mergaites. Ir, nors atrodo, kad auginant keturis vaikus išlaikyti 43 metų moteriai kūno formas yra gana sudėtinga, Tori Spelling jos sudėjimo galėtų pavydėti ir kur kas jaunesnės dailiosios lyties atstovės. Tik štai maudymosi kostiumėlį Tori Spelling vargu ar pasirinko tinkamą...