45 metų „Juodoji pantera“ kaip ir visa eilė kitų garsių damų buvo pakviestos į mados savaitės rėmuose surengtą labdaringą „amFAR Fashion Gala“ vakarėlį.

Efektingą stilių mėgstanti moteris pasipuošė juoda ažūrine suknele, tradiciškai suderindama klasiką, paslaptingumą ir subtilias erotines užuominas. Naomi Campbell pozuojant ant raudono kilimo fotografams net nekilo minčių, jog su šia suknele „kažkas gali būti ne taip“.

Tik tuomet, kuomet moteris paliko vakarėlį ir pasilenkusi lipo į automobilį, ji nedėkingoje pozoje buvo pričiupta paparacių blyksčių, peršvietusių jos suknelę – pasirodo, „Juodoji pantera“ į vakarėlį išsiruošė be kelnaičių. Skandalingos nuotraukos akimirksniu apskriejo pasaulio žiniasklaidą, o Naomi Campbell matyt kuo greičiau norės pamiršti šį vakarą.

Į „amFAR Fashion Gala“ vakarėlį dar viena moteris atžingsniavo pasipuošusi iš pirmo žvilgsnio gana rizikinga ažūrine suknele. Tačiau 42 metų Heidi Klum, skirtingai nei jos kolegė, atrodė nepriekaištingai ir nedavė peno paparaciams.