Toną pašėlusiai ir drąsiai rugsėjo pabaigai uždavė pasaulinio garso modelis, krepšininko Žygimanto Janavičiaus žmona Laura Juozaitytė, per dizainerės Indrės Kvedarienės kolekcijos pristatymą nepabūgusi pademonstruoti permatomos palaidinės, neslepiančios nuogų krūtų. Nors Vakaruose vykstančiuose madų pristatymuose tai jau senokai nieko nestebina, gana konservatyvioje Lietuvoje tai galima įvertinti kaip gana drąsų žingsnį.

Laura Juozaitytė. KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus) nuotr.

Dar toliau žengė kitas pasaulinio garso modelis Simona Starkutė, elito, susirinkusio atšvęsti „Dream Bar“ pirmąjį gimtadienį, sambūryje pasirodžiusi su jau legendine tapusia permatoma palaidine iš Indrės Kvedarienės kolekcijos. Palaidinė praktiškai neslėpė nuogų krūtų, tad į vakarėlį susirinkę svečiai- vieni nustebę, kiti šokiruoti, o treti gėrėdamiesi galėjo įvertinti Simonos Starkutės drąsą.

Simona Starkutė. KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus) nuotr.

Ryžtingą žingsnį vėlyvą šeštadienio vakarą žengė ir stiliaus ikona, mados ekspertė bei šaunioji jaunoji supermamytė Agnė Jagelavičiūtė, savo ypatingai populiarioje paskyroje socialiniame tinklapyje paviešinusi asmenukę, kurioje ji įsiamžino dėvinti tik juodą subtilų apatinį trikotažą. Skirtingai nuo kitų deivių, mėgstančių stipriosios lyties kraują pakaitinti pikantiškomis asmenukėmis, Agnė (kuri, beje, ir anksčiau yra išsirengusi ne vienoje meniškoje fotosesijoje) savo asmenukę paskelbė ne šiaip sau, norėdama susirinkti tūkstančius „patinka“.

Tokios gana intymios asmenukės paviešinimas tapo tam tikru jaunos mamos manifestu.

Agnė Jagelavičiūtė. facebook.com nuotr.

„Grožio esmė – tai drąsa būti savimi. O dabar galite eiti iš proto dėl kreivos šiknos, nes Dievas mato, jokio filtro. O aš matau, kad jokios kreivos šiknos. Tik jauna, stipri, gyvybinga moteris. Tokia, kokia esate Jūs visos, nes visos mes gražios“, - tokie A. Jagelavičiūtės žodžiai turėtų įkvėpti ne vieną moterį, be reikalo kompleksuojančią dėl savo figūros. Tad nenuostabu, kad vos per kelias minutes Agnės asmenukė ir filosofinis pasvarstymas sulaukė kelių tūkstančių „patinka“ ir per ypatingai trumpą laiką tapo didžiausiu pastarųjų savaičių socialinio tinklo hitu.

Žinoma, A. Jagelavičiūtės nuotrauka ir žodžiai sukėlė audringą diskusiją – viena pusė kaltino moterį „dėmesio trūkumo sindromu“, kitos gyrė Agnės drąsą ir jos figūrą įvertino aukščiausiais balais.

Maža to, atsiliepusios į Agnės raginimą ir kelios kitos moterys patalpino savo asmenukes, kuriose pozuoja menkai apsirengusios – galbūt tai taps masiniu iššūkiu, didesniu net už ledinio vandens kibiro iššūkį?