Jos kelias į sėkmę prasidėjo 2011 metais, kuomet įspūdingomis kūno linijomis ir ypač iškiliu biustu galinti pasigirti mergina akimirksniu tapo fotografų numylėtine, o legendiniais spėję tapti žurnalo „Sports Illustrated Swimsuit Issue“ viršeliai pavertė ją žvaigžde – bikinį vilkinti šviesiaplaukė didžiakrūtė tapo Amerikos vaikinų svajonių mergina Nr.1.

O vėliau sekė Amerikai įprastas scenarijus – viršelių merginą imta kviesti į filmavimo aikšteles ir netrukus Holivudo fabrikas vieną po kito į rinką išmetė tris vaidybinius filmus, kuriuose epizodiniai (bet kokie!) vaidmenys buvo patikėti Kate Upton.

Ir štai dabar - „Harper's Bazaar Icons“ vakarėlis, raudonas kilimas, putojantys gėrimai ir fotografų blykstės. Kate Upton tą vakarą susilaukė didžiausio dėmesio – nedažnai renginiuose pasirodanti moteris tapo tikru fotoreporterių lobiu.

Jų nuotraukos išraiškinga byloja – Kate Upton jau nebe ta lieknutė undinė su nemenku biustu. Šiandien Kate Upton atrodo gerokai papilnėjusi, tačiau biustas, žinoma, liko toks pats milžiniškas – žvelgiant į kai kurias nuotraukas gali susidaryti įspūdis, jog jis vos tilpo į suknelę.