Šeštadienį Vilniaus rotušėje įvyko konkursas įvaizdžio profesionalams „Fashion Vilnius Style“, kuriame Juozo Statkevičiaus drabužiais ir „Swarovski“ papuošalais pasipuošusios manekenės pristatė vakarinio įvaizdžio tendencijas ateinančiam sezonui.

Konkursą organizavo Lietuvos grožio profesionalų asociacija, užduotis konkurso dalyviams rengė stilistė Asta Valentaitė. Konkurse dalyvavo devynios komandos, kurių kiekviena buvo sudaryta iš dviejų įvaizdžio specialistų - grimo meistro ir plaukų stilisto. Konkurse dalyvavo komandos iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių salonų. Nugalėtoja - makiažo meistrė Sandra Svirčinskaitė ir plaukų stilistė Žaneta Kanapkienė, antrą vietą atitinkamai užėmė Darija Eden ir Renata Zenkevič, trečią vietą - Monika Poškutė ir Kristina Šemiotienė, specialų prizą gavo Vaiva Udrėnaitė ir Robertas Danilevičius.

Komisiją sudarė tokie žinomi Lietuvoje mados ir stiliaus atstovai kaip Asta Valentaitė, Mantas Petruškevičius, Valerij Gigevič, Marius Stanevičius, Gediminas Žilinskas, Povilas Staniulionis, Kęstas Rimdžius.