„Nauji mano papuošalai skirti originalioms, žavingoms asmenybėms. Įkvėpimo kurti juos sėmiausi iš asmeninių išgyvenimų, o jų buvo nemažai. Karolius ir auskarus puošia mano kūrybos skiriamuoju ženklu jau tapęs angelo atvaizdas kuris man reiškia didelį tikėjimą ir pasitikėjimą“, - atvirauja Indrė.

Dizainerė atskleidžia, jog šiuos, iš pažiūros, nesudėtingus papuošalus lydėjo gan ilgas gamybos procesas. „Karoliukai papuošalams buvo siunčiami iš Dramblio Kaulo Kranto Respublikos, kur žmonės, imdami rankomis dar karštą lavą, lipdo iš jos mažus rutulius, kurie vėliau virsta karoliukais. Smulkų angelo atvaizdą pavyko išgauti iš modelino, kuris silikono formelėse keletą valandų kepė aukštos temperatūros krosnyje. Ir tik tada prasidėjo kruopštus papuošalų vėrimas, tvirtinimas“, - apie įdomų papuošalų kūrybos procesą pasakoja Indrė.

Autentiškų papuošalų fotosesijos viziją Indrė Kvedarienė kūrė jau kurį laiką, norėjo perteikti aiškų, išgrynintą papuošalų vaizdą, kuris geriausiai žiūrėtųsi ant gražaus, apnuoginto moters kūno, todėl vėl kreipėsi į gerai žinomą modelį Simoną Starkutę. „Su Simona dirbome jau anksčiau, ji – tobulas moteriškumo atspindys, tikra profesionalė, puikiai išmano savo darbą, tad su ja labai malonu ir paprasta dirbti. Todėl ir fotografuotis su savo naujais kūriniais pakviečiau būtent ją“, - fotosesijos įspūdžiais dalijasi dizainerė.

Įspūdingos fotosesijos akimirkas įamžino perspektyvus jaunas fotografas Robertas Špakovskij, grožio pasaulyje geriau žinomas R. Mishkos vardu.

Modeliui Simonai Starkutei ši fotosesija – dar viena maloni patirtis: „Fotografuotis sutikau be ilgų svarstymų, nes tiek su Indre, tiek su fotografu Robertu teko dirbti jau ir anksčiau, tad jau iškart žinojau, kad darbas vyks sklandžiai, o rezultatu būsime visi patenkinti. Buvau perspėta, kad reikės fotografuotis apsinuoginus, tačiau šis faktas nieko nekeitė – visiškai pasitikėjau savo komanda. O ir papuošalai, mano akimis, tikrai skoningi bei išskirtiniai“, - pasakoja Simona.

Fotosesijos rezultatu džiaugiasi ir fotografas. „Įamžinant papuošalus ant nuogo kūno visas dėmesys sutelkiamas būtent į juos, nėra papildomų detalių, kurios blaškytų. Studiją kaip fotosesijos lokaciją pasirinkome neatsitiktinai – norėjome neperkrautos, ramios aplinkos. Šiuo atveju tamsus subtilus fonas dar labiau išryškino šviesią Indrės papuošalų spalvą, karoliukų faktūrą. Jau po pirmųjų kadrų pavyko išgauti vaizdą, kokio ir siekėme. Dirbome išties operatyviai, keli kadrai ir keitėme papuošalus, bet ne todėl, kad skubėjome - Simona kaip modelis viską atliko taip profesionaliai, kad tobulam kadrui pakako vos kelių paspaudimų“, - fotosesijos akimirkas prisimena Robertas.

Ne už ilgo naujai kurtus papuošalus Indrė Kvedarienė pristatys savo naujos vakarinių drabužių kolekcijos pristatymo renginio metu.