Išskirtinio fotografų dėmesio sulaukė ir muzikanto Johno Legendo sutuoktinė, įsimintinų veido bruožų modelis Chrissy Teigen. 29 metų modelis, apkeliavusi ne vieno žurnalo puslapius, labiausiai įsiminė savo fotosesijomis, publikuotomis kultiniame leidinyje „Sports Illustrated Swimsuit Issue“.

Savo seksualumą moteris nusprendė pabrėžti ir šį kartą – pasipuošusi efektinga, gotikinio stiliaus „Marchesa“ suknele ji drąsiai kartu su savo sutuoktiniu Johnu Legendu žengė ant raudono kilimo, priversdama stipriau plakti aukštuomenės kronikų fotoreporterių širdis.

Norėdama palikti didesnį įspūdį, moteris nusisegė ne tik liemenėlę, tačiau namuose paliko ir kelnaites, o tai yra išties rizikingas žingsnis: užtektų nedidelės „avarijos“, ar netinkamos pozos, ir pikantiškų kadrų ištroškę fotografai kaip mat pasauliui „ištransliuotų“ tai, ką dera matyt tik mylimojo akimis. Nedaug trūko, kad taip nutiktų ir šį kartą – Chrissy Teigen suknelė kelis kartus prasiskleidė taip, kad fotografai gavo progą įsitikinti, kad moteris kruopščiai pasirūpino savo bikini šukuosena.