Po septynerius metus trukusios draugystės skirtingais keliais pasuko 27 metų Ksenija Suchinova, 2007 metais išrinkta gražiausia rusaite, o po metų pelniusi ir „Mis Pasaulis“ titulą, bei konservų magnatu tituluojamas Sergejus Goviadinas, vadovaujantis mėsos ir pieno konservus gaminančiai įmonei „Glavprodukt“. „Taip, mes su Sergejumi išsiskyrėme, tačiau nesiruošiu to komentuoti“, - portalui super.ru sakė moteris.

Jos buvęs mylimasis Sergejus Goviadinas – gana paslaptinga, nemėgstanti afišuotis asmenybė. Jis dėmesį tituluotai gražuolei pradėjo rodyti beveik iš karto po to, kai ji Johanesburge laimėjo „Mis Pasaulis“ titulą.

Ksenija Suchinova. AFP/Scanpix nuotr.

Rusijos žiniasklaidoje buvo pasirodžiusių istorijų apie pasakišką porelės gyvenimą: brangios dovanos, poilsis Žydrajame krante, garsiausių dizainerių drabužiai, mados ir žvaigždžių fotografijos ikonos Patricko Demarcheliero fotosesija, kainavusi per šimtą tūkstančių JAV dolerių, keturių tūkstančių kvadratinių metrų būstas... Tačiau ir tokios prabangios dovanos nepadėjo išsaugoti meilės.

Rusijos žiniasklaidoje rašoma, kad prieš sutikdamas Kseniją Suchinovą, konservų magnatas, nors tuo momentu ir būdamas susituokęs, neatsispyrė realybės šou „Namas-2” dalyvės ir televizijos laidų vedėjos Viktorijos Bonios kerams. Jų draugystė ilgai netruko, tačiau turtuolis jai padovanojo butą prabangių namų kvartale, o taip pat dalį nekilnojamo turto įmonės akcijų.