„Nesu viena iš griežtų idėjinių vegetarų, savęs nevadinu vegetare – tiesiog mėsos man nereikia. Daržovių patiekalai yra kažkas nuostabaus, - pasakojo L. Gradauskienė. - Mėsos nevalgau ir svečiuose, man nebūna problemų to pasakyti. Visgi ši laida buvo išskirtinis atvejis“.

Visi pas L. Čepracką susirinkę svečiai ragauja dviejų komandų ruošiamus patiekalus – pirmąjį, pagrindinį, bei desertą. Pristatydami pagrindinius patiekalus, dalyviai svečiams pateikė žuvį ir mėsą, kurios paragavo ir L. Gradauskienė.

„Per daug gerbiu žmones, kurie yra savo srities profesionalai, kurie į savo darbą sudeda visą širdį – ir pagarba yra aukščiau už visus mano principus. Mano išsigalvojimai yra mano reikalas, o paragavusi mėsos juk nenumirsiu. O po sliekų pomidorų padaže, kuriuos teko suvalgyti „Baimės faktoriuje”, man išvis niekas nebebaisu“, - nusijuokė L. Gradauskienė.

Vis dėlto dalyvių akyse matėsi dvejonė – ar mėsos nemėgstantis ir jos nevalgantis žmogus gali būti objektyvus? L. Gradauskienė į šias abejones atsakė paprastai – žuvis jai iš tiesų pasirodžiusi tiesiog skanesnė nei mėsa.

Kiekvienoje laidoje L. Čeprackas į svečius kvies savo gerus bičiulius, kurių dauguma yra išmaišę visą pasaulį ir ragavę pačių įmantriausių patiekalų. Prie prabangaus svečių stalo laidoje įsitaisys tokios įžymybės kaip žurnalistas Andrius Užkalnis, verslininkas Jogaila Morkūnas, atlikėja Dovilė Filmanavičiūtė – Miss Sheep, Vytenis Pauliukaitis ir kiti. Įtikti išrankiems ir įnoringiems svečiams stengsis šeši laidos dalyviai, besirungiantys dviejose komandose. Svečiai labiausiai patikusių patiekalų autoriams skirs balus, kurie lems, kuris dalyvis laidose pabaigoje turės nusirišti prijuostę ir palikti projektą.