Pasak A.Ditkovskytės, šioje situacijoje kaltė dėl išsiskyrimo tenka jiems abiems. „Tokioje situacijoje kiekvienas žmogus turi savo tiesą: vyras pasakys viena, moteris – kita. Ir niekada ši tiesa nebus objektyvi. Vienas užsidegė, kitas sureagavo. Manau, kad tokioje situacijoje nebūna kalta tik viena pusė, - kalbėdamasi su žurnalo „OK!“ reporteriais, svarstė Agnė Ditkovskytė. - Aš turiu savo nuomonę, tikslų supratimą. Ir dabar galvoju: galbūt mums su Aleksejumi nereikėjo gyventi kartu su mama viename dideliame name – reikėjo gyventi atskirai. Tačiau ką dabar apie tai kalbėti? Viskas yra taip, kaip yra“.

Palikti žmonos namus A.Čadovas nusprendė pats. Po didžiulio barnio sutuoktiniai jau spėjo atvėsti, tačiau A.Ditkovskytė nesitiki, kad aktorius sugrįš pas ją – panašu, kad jų santuokos istorija baigsis oficialiomis skyrybomis.

„Jis – vyras. Duoto žodžio besilaikantis žmogus. Manau, kad jis nebesugrįš“, - duodama interviu žurnalui „OK!“ sakė A.Ditkovskytė. Pasiduoti depresijai jai neleidžia vienerių metukų sūnus Fiodoras. „Daug laiko praleidžiu su sūnumi – kiekvieną laisvą sekundę. Jis – mano neįtikėtinas išsigelbėjimas. Toks jau aš esu žmogus: viską imu į širdį. Visi mane ramina, nors pastarosiomis dienomis net užmigti negaliu. Dvasiškai sunku...“, - pergyvena A.Ditkovskytė.

Prieš dešimt metų kino juostos „Karštis“ filmavimo aikštelėje susipažinę Agnė ir Aleksejus kartą jau buvo patyrę santykių krizę, tačau po išsiskyrimo vėl vienas kitam puolė į glėbį, sukūrė šeimą, susilaukė sūnelio. „Po to, kai mes antrą kartą atnaujinome santykius, buvau tikra, kad niekada daugiau neišsiskirsime. Manau, kad ir Aleksejus buvo tuo tikras. Tačiau matyt tiesą kalba: antrą kartą į tą patį tekantį vandenį neįbrisi“, - atsiduso A.Ditkovskytė.

Nors žiniasklaida ją jau poruoja su šokėju Denisu Tagincevu, pati Agnė šį romaną neigia. „Pasibaigus projektui (A.Ditkovskytė dalyvavo televizijos projekte „Šokiai su žvaigžde“, kur ir susipažino su D.Tagincevu), aš ir toliau lankiau šokių užsiėmimus – man patinka šokti. Susidraugavau su Denisu, su kuriuo ir mokausi šokti. Jis turi savo gyvenimą ir aš į jį nesikišu. Kvaila kiekviename žingsnyje pasakoti, jog jis paprasčiausiai yra mano draugas, jog jis yra nuostabus pedagogas ir moko mane šokti. Negaliu juk kiekvieną kartą teisintis dėl savo draugystės, - duodama interviu žurnalui „OK!“savo nustebimo neslėpė A.Ditkovskytė. - Žinoma, kol šis muilo burbulas nesprogo, visi galvoja, kad gimė nauji santykiai. Tačiau juk galima ką nori su kuo nori nufotografuoti ir pateikti tai taip, kaip norisi“.