„Belieka tiktai pasisiūti kostiumus – ir lekiam užkariauti Eurovizijos“, – juokiasi žinomą hitą perdainavęs A. Storpirštis. Tai jau ne pirmas šio aktoriaus muzikinis debiutas. Pirmojoje lietuviškoje roko operoje „Meilė ir mirtis Veronoje“ jis buvo vienas iš pagrindinių atlikėjų, įkūnijęs net kelis vaidmenis.

Gražiausiu Baltijos pajūrio kurortu tituluojama Neringa šiemet Kalėdas švenčia net du kartus per metus. Visai, kaip ir rugsėjį debiutuojančio naujojo lietuviško filmo „Dėdė, Rokas ir Nida“ personažai, kuriems Kalėdos vasarą turi ypatingą reikšmę.

Todėl liepos 25 dieną Nidoje bus papuošta ir įžiebta eglė, o visų jos gyventojų ir svečių laukia šventinis grupės „Freaks on floor“ koncertas. Jaukus, šventinės nuotaikos kupinas renginys vyks šalia Nidos uosto, jo pradžia – 22 valandą.

Kartu su Nida Kalėdas švęs ir naujojo filmo aktoriai – Arūnas Storpirštis, Martynas Levickis, Justė Zinkevičiūtė, Airida Gintautaitė, Andrius Pauliukevičius, Simonas Storpirštis bei kiti. „Tai nėra vien tik Kalėdos vasarą. Ši šventė – kur kas daugiau. O kas, atvykite ir patys pamatysite“, – kviečia filmo „Dėdė, Rokas ir Nida“ kūrybinė grupė.

Liepos 25-ą Nidoje jie laukia visų, mylinčių Kalėdas bei dievinančių nuostabią, šiltą ir šviesią vasarą Lietuvos pajūryje.