Šią vasarą A.Voločkovos gerbėjai vos ne kas savaitę gali gėrėtis pamėgtos artistės kūno linijomis, kurias ji mielai demonstruoja pirtyse, baseine ar paplūdimiuose. 39 metų moteris, kasdien fizinei kultūrai skirianti 3-4 valandas, išties gali pasigirti išlaikanti puikias kūno linijas.

Tačiau šį sezoną jos vilkimi maudymosi kostiumėliai virtualioje erdvėje kelia didžiules aistras, o daugiausia diskusijų sukėlė jos vilkimos kelnaitės, kurias ne vienas jos paskyros sekėjas vertina kaip „pernelyg mažas“. „Jūsų vilkimi bikiniai – ties pražangos riba“, - taip bene korektiškiausiai A.Voločkovos paplūdimio stilių apibrėžė vienas jos sekėjų.

Anastasija Voločkova. instagram.com nuotr.

Pati primabalerina piktų komentarų, pašiepiančių jos maudymosi kostiumėlius, neima galvon – tik pasijuokia iš ju. „Sutikite, daugelis jūsų su tokiais stringais atrodytų nekaip...Tai, mielieji, yra darbas – daug valandų ir kiekvieną dieną. O vilkintys šeimyninius „triusikėlius“ visi atrodo gražiai“, - ironizuodama savo kritikams atsikirto gana rizikingus maudymosi kostiumėlius pamėgusi Rusijos primabalerina.

Anastasija Voločkova. instagram.com nuotr.