Sėkmingai užsiimanti įdomiomis veiklomis, E. Sašenko juokiasi, jog vis tik vienas svarbiausių šiuo metu jai yra projektas „Būti laiminga ir rasti laiko sau“.

Kaip sekasi šį projektą įgyvendinti? „Puikiai! Vasara - nuostabus metas poilsiui. Ežerai, jūra, miškas, artimi žmonės - visa tai man yra penas sielai. Na, o rugsėjį vėl prasidės darbymetis“, - sakė charizmatiškoji dainininkė ir pridūrė, jog ji aktyviai nekoncertuojanti vasaros sezonu, nes labiausiai mėgsta uždaras sales ir scenas.

Gyvenimo varikliu bei įkvėpimo šaltiniu ji įvardiją meilę: „Be jos aš negaliu kurti, negaliu dainuoti. O kai nedainuoju – neegzistuoju“. Meilė kuria teigiamas emocijas ir gerą nuotaiką, o, kai atlikėja puikiai nusiteikusi, kūryba, idėjos tiesiog plūsta iš vidaus.

„Muzikuojančiu keltu“ moteris plauks ne pirmąsyk, todėl žino, kokia įdomi patirtis jos laukia. Anot E. Sašenko, svarbiausia nesusirgti jūros liga. Kitaip dainininkui, koncertuojančiam netradicinėje erdvėje, gali baigtis blogai... „Vis dėlto koncertu šio pasirodymo net negalėčiau pavadinti. Tai - labiau renginys, pramoga ar net vaizdinys tiek lankytojams, tiek atlikėjams“, - dalinosi potyriais moteris.

Dainininkė patvirtino, kad klaipėdiečiai - išsilavinusi, puikų skonį turinti publika, prieš kurią pasirodant reikia pasitempti. Taigi, kokios programos „Muzikuojančio kelto“ svečiams tikėtis, E. Sašenko atsakė, kad tai bus romantiškų prancūziškų „šansonų“, visiems gerai žinomų lietuviškų dainų bei jos kūrybos vakaras. Tačiau dainų pavadinimų ji neišdavė.

Paklausta, ar pati atlikėja yra romantiška asmenybė, ši atsakė: „Visada maniau, kad taip. Tačiau pastaruoju metu romantiką žudo skubėjimas, darbai, laiko trūkumas. Ir man taip liūdna, kad daug ką tenka daryti prabėgom... Na, bent jau aš jums padovanosiu romantikos!“.