Kadaise amerikiečių aktorė Maitland Ward, 1998-2000 metais rodytame seriale „Boy Meets World” suvaidinusi pagrindinį vaidmenį, buvo arti aukščiausios Holivudo žvaigždžių lygos, tačiau pastaruoju metu į garsenybių gyvenimo metraščius patenka tik dėl savo provokuojančių įvaizdžių.

Savaitgalį San Diege (Kalifornija, JAV) vykusiame komiksų ir fantastikos festivalyje „Comic-Con“ 38 metų moteris „sužibėjo“ net kelis kartus. Iš pradžių ji į išankstinį festivalio vakarėlį atėjo pasipuošusi absoliučiai perregima tinkline palaidine, visiškai neslepiančia jos nuogų krūtų. Kitą dieną ji publikai jau prisistatė įsikūnijusi į kultinio filmo „Star Trek“ heroję „Orion Slave Girl“.

Tačiau fotografams buvo lemta išvysti žymiai daugiau nei „Comic-Con“ dalyviams. Į persirengimo kambarėlį sukvietusi fotografus, Maitland Ward be jokių kompeksų pusnuogė pozavo prieš fotografus, kuomet jos kūnas buvo tepamas žaliais dažais. Toliau – dar daugiau. Po pasirodymo fotografai vėl galėjo užsukti į jos persirengimo kambarėlį ir net užsukti į dušo kambarį, kuriame tuo metu turškėsi ir dažus mėgino nusiplauti nuogutėlė aktorė. Sprendžiant iš jos šypsenos, fotografų buvimas vonios kambaryje jos visiškai nevaržė.