Tačiau labiausiai „pasižymėjo“ Rusijos televizijos kanalas „Ren TV“, parodęs anksčiau didžiajai žiūrovų auditorijos daliai dar nematytą filmą „Kas aš?“, kuriame vieną pagrindinių vaidmenų suvaidino Žana Friskė.

Filmas buvo rodomas du kartus – geriausiu eterio laiku vakare, o po to – ir vėlyvą naktį. Pasirodo, šiame filme buvo lovos scenų, kuriose Žana Friskė filmavosi apsinuoginusi, tad telekanalo vadovybė iš pradžių nutarė parodyti cenzūruotą versiją, o vėlyvą naktį – ir N-18 ženklu pažymėtą filmą su neiškarpytomis scenomis.

Detektyviniame filme „Kas aš?“ Žana Friskė vaidina pačią save – dainininkę, aktorę, mylinčią moterį. Kuriant juostą „Kas aš?“ Žana Friskė labai pergyveno dėl scenarijuje numatytų intymių lovos scenų ir prieš kameras drabužėlius nusimetė tik po ilgų juostos režisieriaus Klimo Šipenkos įkalbinėjimų.

Lovos scenos pavyko tokios įtikinančios, jog 2010 metų Rusijos kino festivalyje „Kinotauras“, kur juosta buvo pristatyta, žiūrovai plojo atsistoję. Vis dėlto didžiuosiuose kino ekranuose ši juosta taip ir nepasirodė.