Pastarosiomis dienomis anglai (ir ne tik jie) kaip pašėlę aptarinėja savo tėvynainės, buvusios aktorės ir televizijos laidų vedėjos Danniellos Westbrook naują romaną.

Sudėtingo likimo 41 metų aktorė, kuri būdama vos keturiolikos įjunko į kokainą, o būdama 21-erių ir jau pelniusi pripažinimą už vaidybą seriale „EastEnders“, per dieną kvaišalams išleisdavo iki 400 svarų sterlingų per dieną (anglų žiniasklaida paskaičiavo, jog ji per nosį galėjo prašnioti ketvirtį milijno svarų sterlingų), sugebėjo nenusiristi į visišką dugną.

Pakilusi į kovą su savo priklausomybe Danniella Westbrook dažnai balansuodavo ties praraja, tačiau tai jai netrukdė apsukti galvas vyrams – moteris buvo du kartus sukūrusi šeimą (net trylika metų pragyveno santuokoje su anglų turtuoliu Kevinu Jenkinsu), su dar trimis vyrais gyveno nesusituokusi.

Dabar 41 metų dviejų vaikų motina džiaugiasi naujais santykiais – šį kartą su dvigubai už ją jaunesniu Jude'u Moore'u. Paparacių kadruose Palma Novos paplūdimyje Maljorkoje (Ispanija) įamžinta porelė atrodo beprotiškia laiminga, o apie aistrą byloja ir jų pikantiški žaidimai – fotografams pavyko užfiksuoti, kaip dvidešimtmetis berniukas-žaisliukas nuplėšia viršutinę bikinio dalį nuo savo mylimosios, o ji žaismingu juoku įvertina tokį poelgį.

Pikantiškas Jude'o Moore'o ir Dannielos Westbrook šėliones galite išvysti čia.