Ketvirtadienį ji, kaip ir dar kelios šokių projekte „Šok su manimi“ dalyvavusios garsenybės, buvo pakviestos į Klaipėdoje, laive „Venus“ surengtą vakarėlį, kuriame dar vienas šou„Šok su manimi“ išgarsėjęs dalyvis, renginų organizatorius Remigijus Žiogas pristatė artėjančią vestuvių ir švenčių parodą.

Vakarėlio svečiai, kaip ir priklauso vestuvinės tematikos vakarėliui, buvo paprašyti pasipuošti baltų drabužių ansambliais. Išvydus, kaip į vakarėlį pasipuošusi atėjo Agness Landau, iš pradžių lūpos atvipo svečiams, o vėliau, virtualioje erdvėje pasklidus nuotraukoms – ir internautams.

Agness Landau. facebook.com nuotr.

Agness Landau į vakarėlį atėjo vilkėdama vien baltos spalvos švarkelį, prasagstytą taip plačiai, jog grožio peilio chirurgų suformuotos krūtys švietė beveik visu savo gražumu.

Agness Landau. facebook.com nuotr.

Galbūt todėl Agness Landau nepateko į oficialią renginio fotogaleriją, tačiau savo paskyroje socialiniame tinklapyje transseksualė publikavo kelias nuotraukas, kurios sukėlė nemenką šurmulį. Nors dalis internautų grožėjosi Agness Landau kūnu, dar didesnė dalis jų tiesiog maldavo pridenti pro švarkelio atlapus virstančias krūtis arba bent jau užsisegti liemenėlę.