Rusijos ir Ukrainos popmuzikos mėgėjai nustėrę – internete plinta ypač pikantiškos į dainininkę Natašą Koroliovą ir jos sutuoktinį, striptizo šokėją Sergejų Gluško-Tarzaną panašių žmonių nuotraukos. Be pornografnio pobūdžio nuotraukų, plinta ir vaizdo įrašas, kuriame moteris, panaši į Natašą Koroliovą, žaidžia su vibratoriumi.

41 metų Nataša Koroliova yra puikiai žinoma visoje postsovietinėje erdvėje, o 2004 metais jai buvo suteiktas Rusijos federacijos nusipelniusios artistės vardas.

Nei pati dainininkė, nei jos vadyba kol kas nekomentuoja internete išplatintų nuotraukų, kurios, kaip manoma, galėjo būti pavogtos iš asmeninio šeimos archyvo.

Rusijos politikas, partijos „Vieningoji Rusija“ narys Vitalijus Milonovas, garsėjantis savo ypač neigiamu požiūriu į įvariausio pobūdžio sekso skandalus, nelaukė, kol Nataša Koroliova pateiks savo versiją, o galbūt net įrodys, kad internete išplitusios nuotraukos viso labo yra fotomontažas.

Kalbėdamasis su rusų portalu super.ru politikas teigė, jog sieks uždrausti Natašai Koroliovai ir jos sutuoktiniui pasirodyti viešuose renginiuose, kuriuose gali dalyvauti nepilnamečiai. Beje, Nataša Koroliova neretai koncertuoja su vaikų ansambliu „Neposedy“. Taip pat politikas ketina imtis žygių, kad daininininkei būtų uždrausta pasirodyti šventiniuose renginiuose - tokiuose kaip Motinos diena.

Ir tai dar ne viskas – V.Milonovas sieks iš N.Koroliovos atimti jai suteiktą Rusijos federacijos nusipelniusios artistės vardą.