Mia jau pernai buvo visai netoli to, kad pelnytų kelialapį į „Eurovizijos“ finalą, tačiau paskutiniu momentu ją aplenktė tiesog pasakiškai savo dainą „Attention“ atlikusi Vilija Matačiūnaitė. Šiemet istorija beveik pasikartojo identiškai: visos atrankos metu Mia buvo vadinama aiškia favorite, tačiau organizatorių sprendimas beveik paskutiniu momentu uždegti žalią šviesą Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės pasirodymui, smarkiai sumažino Mios šansus iškovoii kelialapį.

Ir nors Mia pagal žiūrovų balsus pirmavo beveik visą laiką, paskutinis V.Baumilos ir M.Linkytės pasirodymas, per kurį jie atliko eurovizinę dainą „This Time', apvertė žiūrovų balsų skaitiklį dueto naudai. Po to, kai paaiškėjo, kad visi komisijos nariai pirmenybę atidavė V.Baumilos ir M.Linkytės duetui, atrankos intrigos nebeliko.

Mia stoišikai priėmė žinią, kad ir vėl liko antra, tačau savo nusivylimo neslėpė. Dainininkė patvrtino užkulisiuose sklandžiusias kalbas, jog ketina nusigręžti nuo „Eurovizijos“. „Taip, kol bus tokia sistema, tol bus baigta“, - portalui KLUBAS.lt sakė Mia, patikinusi, jog iš vienos pusės ją nemaloniai nustebino taisyklių pasikeitimas finalo išvakarėse (visi trys į finalą patekę solistai dainą-nugalėtoją turėjo dainuoti atskirai). Abejonių jau sukėlė ir galimybė atiduoti balsus. „Mano merginų grupe balsavo iš avotelefonų – paskutines penkiolika minučių jų balsai nebuvo priimami“, - sakė Mia.

Ar dainininkė bandys ieškoti atsakymo į šį klausimą? „Kol kas aš negalvoju apie tai, ką darysiu. Bet mano mintyse tai paliko didelį klaustuką. Žinoma, dabar daug kas sakys: pralošė ir dabar šneka nesąmones. Ne, tai nėra nesąmonės. Gal <>strigo linijos? Balsų skirtumas juk nebuvo baisiai didžiulis“, - svarstė Mia, nepamiršusi padėkoti savo gerbėjams.

„Valio, tegul jie važiuoja su šia daina – aš nieko prieš, - apie nacinalinės atrankos nugalėtoju tapusį V.Baumilos ir M.Linkytės duetą sakė Mia. - Tikrai linkiu jiems sėkmės, kad nepalūžtų sunkiame kelyje, nes ten laukia didžiulis darbas ir tikrai ne rūtų vainikėlius teks pinti ten nuvažiavus“.