„Eurovizijos“ atrankos organizatoriai kol kas savo sprendimo nepaskelbė (o galbūt dar ir nepriėmė), tačiau pramogų verslo užkulisiuose mažai kas abejoja, kad V.Bikaus prašymas bus atmestas, juo labiau, kad Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos duetu atliekama „This Time“ buvo puikiai įvertinta ir vertinimo komisijos, ir žiūrovų. Tad tik eksperimentu turėjęs tapti atlikėjų duetas gali tapti realiu finalo dalyviu.

„Dėl to, kad pasikeitė konkurso taisyklės, jaučiuosi truputį nusivylusi. Nes jei būtų buvę kitaip nuo pat pradžų, galbūt aš taip pat dainuočiau duetu, trio ar net sekstetu“, - kiek nuliūdusi ir, rodos, jau susitaikiusi su mintimi, kad atrankos organizatoriai patenkins dainos autoriaus prašymą, sakė Vilija Pilibaitytė-Mia.

Pasak dainininkės, antrą kartą iš eilės patekusios į atrankos finalą, aritmetika yra paprasta: vienas atlikėjas turi mažesnį gerbėjų ratą nei du atlikėjai, susibūrę į duetą ir tuo pačiu po viena vėliava subūrę du atskirus gerbėjų ratus.

„Šiais metais jaučiuosi taip, lyg būtų daroma viskas, kas įmanoma, kad sukti-apsukti, kad viskas būtų ne mano naudai. Aš tai jaučiu ir nėra ko slėpti. Prisišnekėsiu kalbėdama prieš pat finalą, bet nemoku meluoti. Rytoj eisiu ir atiduosiu visą save savo gerbėjams, kad jų nenuvilčiau. Bet iš tiesų yra pakankamai sunku dalyvauti, kai yra du prieš vieną“, - sakė Mia.