Šeštadienį Druskinininkų „Snow Arenoje“ jos, su būriu ekstremalų, leisis nuo sniego kalno, o finiše ners į ledinio vandens baseiną. Bandomąją treniruotę Vilniuje prie Neries surengusios merginos vylėsi, kad upėje maudytis neteks, nes maudynes lediniame vandenyje žiemą iki šiol yra išbandžiusi tik E. Keturkė.

„Kartą po pirties ryžausi šokti į eketę. Nors bijojau, bet jausmas po to buvo labai geras, todėl dabar jau žinau, ko galiu tikėtis. Manęs negąsdina nei greitis, nei šaltas vanduo. Aš jau dabar nekantriai laukiu varžybų“, – kalbėjo dainininkė.

„4 Roses“ puikiai sutaria, tačiau merginos neabejoja, kad prie starto linijos jos taps nuožmiomis konkurentėmis.

„Aš jau dabar matau tą Akvilės žvilgsnį. Manau, ji šiuo metu planuoja, kaip su irklu mus visas praretinti. Nors ji mažiausia ir smulkiausia – tikriausiai yra aršiausia iš mūsų visų. Bet dabar mes jau beveik profesionalės, taigi, lengva jai nebus, be kovos nepasiduosime“, – juokėsi G. Girnytė.

Kelis kartus nuo ledinio kalno sėkmingai nusileidusios „4 Roses“ pasakojo, kad sunkiausia yra suvaldyti baidarę. Ir nors treniruotėje nebuvo ledinio vandens baseino, adrenalino suteikė kita kliūtis.
„Kai prieš akis pamatėme krūmus, visą kūną užplūdo adrenalinas. Jausmas, kai nežinai ko tikėtis ir koks bus smūgis, iš tiesų gniaužia kvapą. Bet viskas baigėsi gerai, baidarė pripučiama, todėl smūgis buvo pakankamai švelnus. Rožės, kaip ir dera, savo pasirodymą baigė krūmuose“, – kvatojosi D. Meškaitė.

Net ir po ne itin sėkmingo nusileidimo merginų entuziazmas nesumažėjo. Atvirkščiai, „4 Roses“ žada, kad Druskininkuose ne tik lenktyniaus, bet ir surengs tikrą šou.

„Reikės pagalvoti apie priklijuojamas blakstienas, plaukų sruogas ir gerai būtų, kad vėjelis pūstų ir jas kedentų. Būtų smagu, kad organizatoriai parūpintų ir mikrofonus, nes čiuoždamos mes norėsime dainuoti“, – juokavo A. Matukaitė.

Kad merginos dainuoja visur ir visada netruko įsitikinti ir ekstremalią treniruotę stebėjęs garbaus amžiaus vyras. Jis ne tik su merginomis užtraukė „Skinsiu raudoną rožę“, bet ir pamokė naują dainą. Tiesa, „4 Roses“ jos į savo repertuarą neįtrauks.

„Mes drąsios ir ekstremalūs iššūkiai mūsų negąsdina, bet šitos dainos tekstas net mums yra per ekstremalus“, – po treniruotės juokėsi jos.