Vargu, ar SEL lyderis liko patenkintas, sužinojęs, kaip jo vokalo tembrą J.Smoriginas apibūdino kaip „saldų“ ir „moterišką“.

Choreografas greičiausiai apie E.Dragūną tiesioginės „Šok su manimi“ transliacijos metu nebūtų užsiminęs nė puse žodelio, jei laidos didžėjus nebūtų paleidęs kultinės SEL dainos „Konrolinis šūvis“ įrašo, matyt taip iliustruodamas aštrias J.Smorigino replikas, skirtas Remigijaus Žiogo ir Linos Diktanaitės porai.

„Čia - Egidijus Dragūnas. Skandalingas kaip ir jūs“, - po to, kai J.Smoriginas išklausė dainos fragmento, juos nuotoliniu būdu supažindinti ėmėsi vienas „Šok su manimi“ vedėjų Mindaugas Stasiulis.

„Ne, Dragūnas dažniausiai tokiu saldžiu moterišku balsu dainuoja – apie lietų, apie vėją, - J.Smoriginas negalėjo patikėti, kad agresyviai skambantį „Kontrolinį šūvį“ įrašė tas pats prie keturiasdešimtmečio artėjantis vyras, kuris tūkstančius gerbėjų dabar priverčia kraustytis iš proto savo melodingais pophitais. - Gal čia nauja programa?“

Selo kūryba nuo pat pat jo kūrybinio kelio pradžios puikiai žinnatys jaunesni „Šok su manimi“ teisėjai Vitalijus Cololo ir Agnė Jagelavičiūtė tuoj pat ėmė tikinti vyresnįjį kolegą, jog tai yra tas pats Egidijus Dragūnas, tik dar „vaikystėje“.