„Euforija! Jaučiausi laukiamas. Stengiausi ir norėjau parodyti tą patį, ką pastaruoju metu groju Niujorke, Ibizoje ir pan. - tikrai ne prasčiau“, - po koncerto specialiame interviu „Loftui“ kalbėjo po Ten Walls slapyvardžiu besislepiantis Mario Basanov.

Tą vakarą Vilniuje jis pristatė net tris naujus kūrinius, kurių iki tol niekas negirdėjo. O vėliau prisipažino, kad rudenį planuoja išleisti albumą.

„Jau yra dvigubas albumas, bet norisi sukaupti tik perliukus ir padaryti vieną labai gerą įrašą“, - sakė jis.

Baigęs pasirodymą menų fabrike publiką jis stebėjo iš už kolonėlės ir, kaip pats vėliau teigė, su jauduliu pirmą kartą grįžo bisui su savo bene žymiausio singlo „Walking With Elephants“ ištrauka. Minia šėlo, o kai kurie net verkė.

„Kitos erdvės Lietuvoje, nieko neįžeidžiant, savo pirmajam pasirodymui neįsivaizduočiau. Man priimtina pati lokacija, industrinė aplinka ir labai gerbiu Viktorą Diawarą už tai, kokius atlikėjus jis kviečia į Lietuvą ir kokią erdvę puoselėja - tai buvo aukšto lygio pasiruošimas iš klubo pusės“, - sakė jis.

Galiausiai Mario prisipažino, kad šį pasirodymą prisimins visam gyvenimui.

Šiuo metu Ten Walls yra bene daugiausiai pripažinimo tarptautiniu mastu sulaukęs lietuvių elektroninės muzikos kūrėjas, kurio koncertų grafikas yra sudėliotas net iki 2016 m., o pernai koncertuodamas jis patyrė net 400 aviaskrydžių.

Šiai dienai Mario Basanov ne tik koncertavo muzikos industrijos megapoliuose, bet spėjo praskambėti aukščiausiuose Europos topuose, „MTV“ bei „BBC Radio 1“ grojamiausių kūrinių dešimtukuose. O įtakingas elektroninės muzikos žurnalas „Mixmag“ jį pripažino metų žvaigžde.

Kiek anksčiau kitas svarbus britų žurnalas „DJ Mag“ lietuvio kūrinį „Walking With Elephants“ išrinko 2014-ųjų geriausiu.