Kauniečiai pamatė įspūdingą 2,5 valandų programą, kurioje skambėjo garsiausi dainininko hitai ir naujos dainos iš neseniai išleisto albumo „Lengvas būdas mesti klausytis“. Į „Marijono Mikutavičiaus show“ įtraukti net devyni jo kūriniai. Koncerto pradžioje publika išvydo specialų Kaunui nufilmuotą dainos „Tu čia, tu čia“ vaizdo klipą. Koncerto metu milžiniškuose ekranuose buvo galima matyti ne tik išskirtinai renginiui sukurtus vaizdus, bet ir Marijono vaizdo klipus „Drąsių nieks nežudo“ ir „Saulius ir Paulius“.

Marijoną be jokios abejonės galima vadinti geriausiu lietuviškos scenos „entertaineriu“, t.y. publiką užvedančiu ir sugebančiu linksminti žmogumi. Minia klusniai tūpėsi per „Pakeliui namo“, graudinosi per „Degančias rankas“, linksminosi tarsi per tikras vestuves skambant „Ar mylėsi tu mane“ ir prarėkė balsus per „Pasveikinkit vieni kitus“ ir „Tris milijonus“.

Kaune pasirodė ir nauja kviestinė viešnia – Marijonas drauge su Aiste Smilgevičiūte sudainavo garsųjį „Meilės duetą“ iš miuziklo „Jūratė ir Kastytis“. O „Fem.me“ šokėjos kaitino aistras per „Sex’as be meilės“.

Nors oras lauke labiau primena pavasarį, žiūrovai nors trumpam galėjo pasijusti kaip per tikras žiemos šventes. Iš dangaus biro blizgučių lietus, per „Bliamba, man patinka Kalėdos“ arenoje snigo. O „Trys milijonai“ padovanojo trispalvį konfeti lietų.

Visus tris koncertus su Marijonu scenoje dirbo ištikima jo komanda: Robertas Semeniukas (gitara), Aleksandras Ten (gitara), Paulius Jaskūnas (boso gitara), Jonas Lengvinas (mušamieji), Vytautas Bikus (klavišai). Pritariantys vokalai: Sigita Jonynaitė – Būdienė, Žaneta Taurinskienė, Martynas Puchovičius, Anatolijus Oleinik, Giedrė Rimšaitė.