Tačiau kur kas dažniau nei įžeidžiantys apibūdinimai „masažuotoja“ ar „pornožvaigždė“, J. Leonavičiūtei skiriamas komplimentas, kad ji atrodo lyg prancūzų kino legendos Brigitte Bardot dvynė sesuo.

Ir lietuvaitė, ir kultinė prancūzė iš tiesų turi ir išvaizdos panašumų, o ir jų gyvenimas toli gražu neteka ramia vaga. Dabar Brigitte Bardot jau atuoniasdešimt metų ir ji retai pasirodo viešumoje, tačiau auksiniu savo jaunystės laiku ji buvo apkalbamiausia Prancūzijos moteris. Ir tai neturėtų stebint, mat Brigitte Bardot buvo vadinama viena liberaliausių Prancūzijos įžymybių. Švelnios erotinės filmų scenos bei vamp stiliaus nuotraukos, kurių dėka ji pelnė sekso simbolio titulą, varė iš proto ir pavydžias namų šeimininkes, ir temperamentingus gražius vyrus.

Panašiu keliu eina ir Jolanta Leonavičiūtė, kuri šiandien seksualiausių šalies moterų rinkimuose be didesnio vargo užimtų pirmą vietą. Moteris apie savo gyvenimą ir mylėtus vyrius arba nekalba, arba kalba užuominomis, o labiausiai savo paskyroje feisbuke mėgsta dalytis garsių žmonių išmintimi.

Praėjusio amžiaus šešttajame-septintajame dešitmtmečiuose Brigitte Bardot Prancūzijos bomondo gyvenime kėlė tikras audras. Panašu, kad sulig šiais metais prasideda ir J. Leonavičiūtės era Lietuvos pramogų pasaulyje. Tad laikas išsiaiškinti, kas gi taps nugalėtoja dviejų sekso simbolių grožio dvikovoje.

Balsuoti iš vieno IP galima ne daugiau penkių kartų. Grožio dvikovos nugalėtoja paaiškės gruodžio 20 dieną, šeštadienį, 19 valandą – prieš pat „Šok su manimi“ tiesioginės transliacijos pradžią.

Brigitte Bardot.AOP nuotr.

Jolanta Leonavičiūtė. J.Baliutavičiaus (KLUBAS.lt), M.Jurkutės (KLUBAS.lt). T.Vinicko (DELFI), FotoPro, Facebook nuotr.