Paskambinus TV3 televizijos laidos „Šok su manimi“ vertinimo komisijos pirmininkui Jurijui Smoriginui ir bandžius išsiaiškinti, kaip jis vertina situaciją dėl paviešintos vaizdo medžiagos, kuriame filmavosi J. Leonavičiūtė. J. Smorginas prisipažino, kad jos nepažįsta ir matė ją tik vieną kartą.

„Kas ji? Aš jos nepažįstu ir kodėl tai man turėtų rūpėti? Aš ją mačiau tik vieną kartą“, - portalui KLUBAS.lt pareiškė Jurijus.

Pasidomėjus, ar reikėtų J. Leonavičiūtę šalinti iš šokių projekto, J. Smoriginas nustebo: „O kodėl reiktų ją šalinti iš šokių projekto? Juk juo įdomesni dalyviai, tuo ir projektas spalvingesnis“.

Paklausus, ar teko jam pačiam matyti šį vaizdo įrašą, Jurijus išreiškė nepasitenkinimą. „Ar aš koks iškrypėlis, kad tokius video žiūrėčiau? Manau, kad turiu daug svarbesnių dalykų. O jūs ar matėt? Gal su žvake šalia stovėjot? Šiais laikais sumontuoti, primontuoti galima daug ką. Juk yra visokie „photoshopai“. Ko tik nepadarysi dėl populiarumo. O čia dabar visokios legendos kuriamos. O „Šok su manimi“ - pramoginis projektas. Tai neturėtų sukelti jokių problemų“, - svarstė J. Smoriginas.