Moteris taip džiaugėsi operacijos sėkme, kad savo paskyroje socialiniame tinkle paviešino kelias patobulintos krūtinės, tiesa, dengiamos liemenėlės, nuotraukas, o dabar ryžosi ir apnuogintai fotosesijai. „Po gimdymo ir metus užtrukusio maitinimo mano krūtys priminė išdžiūvusius skudurėlius“, - apie priežastis, atvedusias ją į plastinės chirurgijos kliniką, prabilo D.Borisova.

Pusiau juokaudama, pusiau rimtai D.Borisova guodžiasi, kad dabar su ja niekas nenori aptarinėti rimtų pasaulio problemų (D.Borisova dabar veda laidą apie verslą). Anksčiau vyrai man žiūrėjo į akis, o dabar – vis žemiau ir žemiau. O aš juk sau malonumu aptarčiau badaujančių Afrikos vaikų problemas ar mūsų bendro vidaus produkto dydį“, - savo paskyroje „guodėsi“ televizijos laidų vedėja.

Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kuomet Dana Borisova nusimetė drabužėlius žurnalo fotosesijoje. 1996 metais tuometinė televizijos laidos „Armijos žurnalas“ vedėja susigundė „Playboy“ pasiūlymu, ir tapo pirmąją Rusijos televizijos laidų vedėja, kuriomis kūno linijomis galėjo pasidžiaugti žurnalo skaitytojai. Po šios fotosesijos tuometinis Rusijos gynybos ministras netgi nurodė padėti tyrimą, o 1997 metais Dana Borisova paliko „Armijos žurnalą“ ir ėmė vesti kitas laidas bei dalyvauti įvairiuose šou.