„Sudėjome mudviejų pravardes ir gavome beveik „Ferrari” “, - šmaikštauja Gintarė Mackelaitė.

Gintarės personažas – „Farina”, kuriai gyvenime didžiausios vertybės yra pinigai, vardiniai dizainerių drabužiai, prabangūs automobiliai. Remigijaus įkūnytas herojus – Pin, kurio gyvenimo tikslas - šalia savęs turėti nepriekaištingos išvaizdos blondinę, kurią privaloma materialiai išlaikyti, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Dueto atliekamos dainos – nuo meilės ir romantikos iki gyvenimo parodijos su sarkazmo priekoniu. Atlikimas paremtas gyvu dainavimu su vaidybiniu prieskoniu, todėl jau šiandien koncertų salėm „Pinfarina” gali pristatyti ne vieną savos kūrybos dainą ar jau pamėgtų dainų lietuviškas šaržuotes.

„Tai antras, bendras mano ir R.Klimaitytės projektas, kuriame taip pat būsime neprognozuojami ir kūribingi. „Pinfarina” pasiryžo išjudinti jauną lietuviškos muzikos publiką pozityvumu ir humoru. Manome, kad mokėjimas pasijuokti patiems iš savęs dar niekam nepakenkė“, - kalbėjo R.Sinkevičius.
Greitu metu savo klausytojams pristatysime debiutinę dainą, kurios motyvus jau šiandien galite išgirsti dueto „Pinfarina” intro video filmuke “, - kalbėjo Gintarė Mackelaitė.